Huur De Beste Strippers En Stripsters Hier

Published Feb 10, 22
6 min read

Stripper VerjaardagsfeestStrippers huren +32 497 41 71 23 of klik hier voor een  Striptease

Je isoleert haar, neemt haar even weg van alles om een gesprek met haar te voeren. mannelijke striptease. Je blijft niet lang, dus kan je voor haar nummer gaan. En wat jij vooral wilt laten zien is dat jij anders bent dan andere mannen, bijzonder, cool, spontaan en begrip voor haar werk.

Het volgende verhaal werkt ook goed, en deze kan je overal in de conversatie in gooien; ‘’Weetje, soms voel ik me net eenvampier…Want waneer de zon ondergaat, ga ik naar buiten, en waneer de zonweer opkomt, kruip ik weer in m’n grot…’’ Deze verhaal demonstreert dat ook jij een nachtwezen bent en haar leven begrijpt (stripper gif).

Strippers hebben ook artiesten namen, ze gebruiken NOOIT hun eigen naam wegens veiligheids en privé redenen. Dus wat je kunt vragen om een betere connectie op te bouwen is; ”Heb je ook zo een grappig daners naampje ?” Ze zegt dan bijvoorbeeld, Mercedes (ik noem maar wat), dan kan je vervolgen met;”Oke, en je echte naam ?” Dit laat ook zien dat je haar aanziet voor een echte vrouw, voor wie zij echt is als persoon.

Ik zelf ben van beroep een danser, dus waneer ze aan mij vraagt wat ik voor werk doe, zeg ik dat ik een danser ben en dat we praktisch collega’s zijn. Dit bouwt een connectie op dat wij iets in gemeen hebben, en ik zie wat zij doet als een kunstvorm, niet als een, geilmaak dans (ookal is het wel zo).

Oh dat is een stripper dus ze is dom en doet alles voor geld. Nee. Noem haar eerder danseres, of een betere, exotische danseres. Ik vraag ook soms; ‘’Hoelang ben je nu al exotisch danseres ?’’ Het gaat ook niet zo zeer om het antwoord, maar eerder wat ik haar noem, ik hebrespect voor haar, dus zult ze dat ook aan mij tonen.

Stripper Huren - Show & Entertainment

Maar met een stripper is het best lastig om te zien want het is haar werk om IOI’s aan jou te tonen, ze houd je voor de gek zodat jij geld aan haar kan spenderen. Dus hoe merk je dan dat ze écht interesse in jou toont, voor wie je bent andersdan een klant.Deze komt uit de oertijd, waneer vrouwtjes (mens)apen luizen hadden gingen ze krabben en dat was een indicatie voor’t mannetje om naar haar toe te gaan en haar te verzorgen. Deze indicatie is dus bijgebleven in de biologische bedrading van de vrouw. En waneer ze zich dan aangetrokken voelt tot een man, zult ze zichzelf, onbewust,krabben (Vrouwelijke striptease).

Als ze dat niet heeft maar wel haar lippen breed en haar tanden laat zien, dan is’t nep. (Geld voor mannen zowel als vrouwen in’t algemeen) En als ze je toch om die lapdance vragen, kun je het de eerste keer negeren en gelijk met een ander onderwerp komen, en daarmee in verder gaan.Ken je die standbeelden op de Dam ? Zo verdien ik m’n geld..’’ Dit zeg je natuurlijk als grapje, strippers daten geen dakloze. Een speels antwoord werkt altijd goed, zoals; ‘’Ik heb net mijn penis latenverwijderen, en de hechtingen gaan echt pijn doen waneer je er bovenop rijdt.’’ Voor de nummer gaan Waneer je haar isoleert en rustig met haar ergens zit, kun je met het volgende verhaal komen; ‘’Ik ga ervandoor want ik spreek nog met wat vrienden af hierna, weetje… Jij bent best een cool persoon, laten wenummers uitwisselen en dan gaan we iets knetter geks doen !’’ Zij zal dan vragen; ‘’Zoals wat ?’’ Jij antwoord met;‘’Bungee Jumpen, paintballen, motorcross rijden, sky-diven… Noem maar op !’’ Onthoud dat strippers adrenaline junkies zijn, ze doen graag dingen die ze een geven ! En je laat zien dat je ook prettig gestoord bent, en anders, en dat vinden ze cool.Mag ik je nummer ? Is een gegarandeerd . Laten we nummers uitwisselen. Betekend dat jullie dat ook gaan doen. Het beste is eigenlijk om gelijk diezelfde avond met haar af te spreken. Dit kan je doen met het volgende; ‘’Oke, laten we zeggen dat als je rond 4 uur klaar bent met werken, dat ik dan denk ik nog in de buurt ben, laten we na het werk wat te eten gaan halen of ergens een drankje te gaan doen om deze avond mooi af te sluiten, je hebt hard gewerkt en dus heb je het verdiend.

Stripper Huren - De Beste Bedrijven In Uw Buurt

Als jullie wel na het werk afspreken is het volgende stap bij jou thuis ! Je hebt een stripper versierd… Take Care, *Kleine side-note: Dit is best wel wat gevorderd informatie, ik raad aan voordat je Stripper Game daardwerkelijk gaat oefenen, om eerst veel aan lichaamstaal, oogcontact, stemgeluid/tonen en aan het overbrengen van verhalen te werken.

Moeilijk is het niet, het is alleen anders - stripper gif.

Inbegrepen: 1 welkomstdrankje + Meer interactie met de dansers + De beste stoelen + Geen wachtrij + Gratis toegang tot de afterparty + Incl. een Hot Seat.

“Klik hier voor contact en boeking” . Stripper Limburg heeft de heetste Male Strippers en exotische dansers in heel Limburg en nabijgelegen locaties. Zoek niet verder voor uw volgende vrijgezel/vrijgezel, verjaardag, of kantoorfeestje of eender welk groepsevenement dat u samenstelt. we hebben precies wie u zoekt! Bent u op zoek naar de perfecte, hete en stomende man voor uw aankomende feestje? Kijk dan zeker eens naar onze stripper Alex in zijn kenmerkende brandweeruitrusting, Brian in zijn sissende politie-uniform, Jesus die bekend staat om alle moves, of als je van extra lang, donker en knap afrekenen houdt, Antonio! Het maakt niet uit wat voor soort man je zoekt, we hebben precies wie je wilt! Al meer dan tien jaar zorgen wij voor de heetste mannelijke strippers die Limburg te bieden heeft.

Niet alleen hebben we de heetste en meest getalenteerde strippers, maar we zijn ook het meest betaalbare en betrouwbare bedrijf in de volwassen entertainment industrie van Vlaanderen. Onze jarenlange reputatie spreekt voor zich… we zijn gewoonweg de beste! Kunnen we last minute boeken? Dezelfde dag service is beschikbaar, maar we raden u aan om minstens een week van te voren te reserveren - Stripper huren.

Stripper Huren - Show & Entertainment

Over ons: Stripper Limburg is een van de agentschappen in Vlaanderen die met professionele vrouwelijke en mannelijke strippers en entertainers werkt - stripper gif. Houd er rekening mee dat alle entertainers die op deze website verschijnen achttien jaar of ouder zijn. Al onze mannelijke dansers zullen deelnemen aan Clubs, Hotels, Bars, Huis- en Tuinfeesten! Hun professionaliteit en hete dansbewegingen zullen u tot op het laatste moment sprakeloos achterlaten! We zijn er trots op dat we precies datgene bieden wat u zoekt.

Uw geboekte mannelijke stripper komt op tijd met alles wat nodig is om uw nacht onvergetelijk te maken. Ze brengen een kostuum, radio en veel plezier mee! Ze zullen een stripactshow opvoeren in hun string en voldoen aan de verwachtingen van uw gasten! Onze standaard show is inclusief onze mannelijke stripper die danst en uw eregast plaagt.

Navigation

Home

Latest Posts

Linkbuilding Analyse

Published Jun 26, 22
3 min read

Linkbuilding 2018

Published Jun 26, 22
2 min read

Stappenplan Huis Renoveren

Published Jun 25, 22
1 min read